秋の味覚といえば、これ!
These are one of palate in autumn!
1.
☆殻付きの牡蠣を漁師風に味わいたい、という夫のアイディア。
アルミホイルを敷いた中華なべにいれて、30分ほど焼きます。
中華なべの外側についている油も焼け、牡蠣の汁もこげ、
いつ、火災報知器が鳴り出すか心配しながら焼きました^^
味は、最高!!
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Roasted oysters were put
into a pan.
I was afraid about that the fire alarm sounded
so that the whole room smelt burning.
But that taste is so delicious!
2.
☆殻をこじ開け生で・・・すだちや、ポン酢で・・・
テーブルに出す前に写真を撮らないと、皿だけ写す事になりかねない。^^
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Shelled oysters with juice pressed from bitter oranges.
3.
☆牡蠣とハマグリのクラムチャウダー
トマト・ペーストが生クリームを引き立ててくれます~~
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Clam and oyster chowder.
Tomato-paste and cream are nice combination!